petak, 14. lipnja 2013.

Beauty academy by Bojana Vasić - Nam



Bojana Vasić - Nam bubbly chic fashion oriflame


Drage moje čitateljice evo jedan brzinski i umorni izvještaj nakon dana provedenog u Zagrebu, ali stvarno dobro utrošenog dana koji sam provela na eventu koji je organizirao Oriflame Hrvatska u hotelu Antunović. Radilo se o Beauty akademiji koja je trajala od 10 sati ujutro do 17 sati popodne. Vrijeme mi je proletilo brzo, ali da se radije osvrnem na same teme akademije i naravno na glavnu gošću.

Pozdravila nas je naša draga Gordana

Bojana Vasić - Nam bubbly chic fashion oriflame
Bojana Vasić - Nam

 Bojana Vasić - Nam je diplomirani farmaceut i kozmetičar, te se tim poslom kao Oriflame suradnik bavi već cca. 11 godina. Dolazi iz Srbije. Bilo mi je drago da sam stvari učila od osobe koja zna što govori i ima puno iskustva. Ne učenja tipa: uzmi ovu kremu jer imaš masnu kožu i to je krema za masnu kožu, već učenja što se događa po određenim slojevima kože ako je koža masna,suha,mješovita, kako je moglo doći do toga i kako to tretirati. 
Naučila sam puno sa stručne strane tipa građe kože, kako izgleda i zbog čega nastaje mrski nam celulit, na koje djelove kože utječu koje zrake i zašto se ne izlagati suncu i solariju ( na ovaj dio bi najrađe začepila uši, ali stvarno me potakla da malo razmislim jel mi pametno toliko se izležavati na plaži)...Bilo je stvarno opširno i vjerojatno se ovako umorna ne mogu ni svega sjetiti, ali moram napomenuti da sam stvarno puno naučila.
I jedno veliko HVALA Bojani što me naučila da se maska za kosu stavlja nakon šampona i prije regeneratora jer bi vjerojatno radila krivo cijeli svoj život kako sam radila i do sada...

Bojana Vasić - Nam bubbly chic fashion oriflame

Bojana Vasić - Nam bubbly chic fashion oriflame


Teme koje smo slušali bile su:
  • Osnovna, dodatna njega lica i tijela (uključujući određivanje stanja, tipa i posebnih potreba) tu smo se posebno osvrnuli i na toliko nam mrski celulit, kapilare i sl. 
  • Osnovna i dodatna njega kose ( s posebnim naglasnom na određivanje tipa kose ) 
  • Dekorativna kozmetika (ovaj je dio vrlo širok pa vas neću time zamarati)
Fino i zdravo smo papali (Oriflame juhe i shakeove, svježe voće i mljac štrukle)..Odlično smo se družili zaslužili smo i diplome, čak i dvojica muškaraca koji su se našli u dvorani ;)...

Moja draga sestra Mateja moj Oriflame sponzor i menadzerica i ja :)
Naša draga direktorica Anita :)

Bojana Vasić - Nam bubbly chic fashion oriflame

Bojana Vasić - Nam bubbly chic fashion oriflame
Bojana i ja






Hvala Oriflame što sam prisustvovala na jednom ovakvom eventu i hvala Bojana što sam puno naučila.

Nema komentara:

Objavi komentar