petak, 8. veljače 2013.

Moment lakovi za nokte

Prije nekoliko dana u Offertissimi se pojavila nova marka lakova za nokte. Radi se španjolskom brendu pod nazivom "Moment" . Osim lakova za nokte također će biti i neki manji dio dekorative. Zacrtala sam kupiti cca. 4-5 komada, ali nažalost malo sam zakasnila i više ih nije bilo, pa sam uzela samo jednu br. 16.

Moment nail polish no.16
Lak dolazi u puno nijansi, te se nadam da ću uspjeti uloviti sve koje želim čim nadopune police jer se radi o smiješnim novcima. Dakle...lak dođe 9,oo kn. Što mi se čini sasvim pristojna cijena za taj rang i 10 mililitara. 

Da vas upozorim da ne očekujete da ćete jednim slojem prekriti nokat. Minimalno dva sloja su potrebna za prikrivanje.Lakovi se proizvode u Španjolskoj i rok trajanja im je 36 mjeseci.

Što se trajnosti tiče trenutno ne mogu imat neko veliko mišljenje jer ga imam na noktima nekih 24 h, ali je još sve na svojem mjestu, a obavljala sam osnovne kućanske poslove. 

Eto tko voli nek izvoli pa isproba...za nekih 9 kn nitko neće propasti, a možda se i vama svide. Ovdje također možete vidjeti nijanse koje će biti u prodaji kod nas.





Dal ste uspjele ulovit koji od ovih lakova? Kako vam se čine?

Broj komentara: 6:

  1. Baš lijep ljubičasti odsjaj ima! <3

    OdgovoriIzbriši
  2. Imam i ja jedan, neki dan sam ga uzela. Ne mogu se sjetiti koji je broj, ali je dosta siv, sa pomalo bež odsjajem.

    OdgovoriIzbriši
  3. Svi hvale taj Moment, zar je to tako dobro? :)

    OdgovoriIzbriši
  4. I ja sam baš nekidan kupila njihov lak i jučer sam ga prvi put namazala. Moj je predivne plave boje i baš sam zadovoljna, sad me još samo zanima kakva mu je trajnost. Ova tvoja nijansa mi je baš lijepa, slijedeći put uzimam nju :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Jako je lijep, djeluje hladno, pa vjerujem da bi bio super i na mojim rukama ;)

    OdgovoriIzbriši
  6. Bas lepa boja, super ti stoji....

    OdgovoriIzbriši