subota, 16. ožujka 2013.

Ovako nokti NE bi trebali izgledati

Dakle.... budući da sam u zadnja dva dana ostala bez tri nokta i morala skratiti sve do mesa odlučila sam vam pokazati kako nokti ne bi trebali izgledati.
Da ne bi izgledalo da zabadam nos u tuđe nokte i loše manikure pokazat ću vam svoje slike od prije 3-4 godine kad još nisam znala njegovati svoje nokte i bila sam jako neuredna ( kažu da se na greškama uči :) )
Spomenut ću također da stereotipi da netko s dugim noktima ne radi ništa ili majka s dvoje djece nema vremena za sebe i npr. svoje nokte nikako ne drži vodu. Ovo prvo vidim iz svog primjera jer radim sve kućanske poslove, a ovo drugo što se klinaca tiče vidim i po frendicama koje su u trećoj trudnoći i pišu blog o manikurama.
Nedostatak novca također možemo staviti na stranu jer tvrdim da s minimalno 25 kn možete imati osnovnu njegu za nokte za minimalno 2 mjeseca (rašpice i nevenova mast)

Oriflame rašpica koju možete naći na sniženju. Zamjenjuje set od tri rašpice koje su se znale naći u katalogu i po 14 kn na akciji.

Oriflame rašpica za nokte
Nevenova mast koju možete kupiti u dm-u. Teglica je veličine 250 ml i sporo se troši. Odlična za nahranit kožicu oko nokta i sam nokat. Cijena joj je 10,90 kn.

Nevenova mast dm
Moji nokti trenutno izgledaju ovako: 


A sad vam predstavljam horor od prije 3-4 godine. UPOZORENJE  slike nisu baš za svakoga. Pa razmislite dal ćete ih pogledati ili tu stajete s čitanjem ovog posta. Uglavnom primjetit ćete da se malo truda i volje stvarno isplati. 





Mislite li da bi svaka žena trebala i mogla naći 10 min za sebe?

4 komentara:

  1. Ajde uopce nisu bili tako strasni.ako oces vidjet grozne nokte, pogledaj kako su moji izgledali prije 3g :D na blogu

    OdgovoriIzbriši
  2. oh,ja sam mislila da će biti strašne neke fotke :D sad su ti nokti prekrasni! a ja za svoje ne mislim da su strašni iako su kratki,takvi mi najbolje odgovaraju :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma daleko do toga da ja kratke nokte smatram strašnima.. :) najbolje kak kome odgovara, ja svoje stare smatram strašnima zbog ružne i neuredne kožice i svaki je drugog oblika i joooj xD...a nekako mi bolje pristaju malo duži jer imam kraće prste :/

      Izbriši
  3. Ma daj žemska glavo, nisu ti nokti bili grozni!!! Ali si me sad potaknula na nevenovu mast, već sam ju gledala u DM-u i kupit ću je sad :)

    OdgovoriIzbriši